Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu

Belgegeçer : İNSTAGRAM ressamosmanhamdibey
WEB https://rohb.meb.k12.tr
Adres : KAZIM KARABEKİR MAH. İNÖNÜ CAD. YENİDEVİR SOK NO 21 DARICA / KOCAELİ
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, toplumun ve insanlığın ortak değerlerini savunan, geliştiren, kendini ve ülkesini bütün değerleriyle yüceltecek onurlu bireyler yetiştirmek asli görevimizdir.
MİSYON : Öğrencilerini sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan alanında tercih edilen kurum olmak.
BAŞARILAR : 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı Bilgi Yarışması İl 2.liği. LGS(2021-22)Fen Lisesi :11, %10 ÜZERİ 27

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler : 09:00 - 15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Dileyen öğrenci/velilerimiz için okulumuzda servisler mevcuttur.
Ulaşım : 506 Numaralı hat otobüsleri, okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kocaeli İl merkezine 55 km, Darıca İlçe merkezine ise 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda, hafta içi ; Masa tenisi, basketbol ,kodlama, futbol ,halk oyunları, ebru, gibi çeşitli sportif ve sosyal etkinlikler mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz her sene Tübitak Bilim Fuarlarına başvuru yapmaktadır. 9.Dönem Tübitak Bilim fuarları için destek almaya hak kazanmıştır.
Proje Çalışmaları :